DIZNIJEVI KLASICI priče uz koje se srećno raste!

Došlo je vreme da i novim generacijama Diznijeve bajke ulepšavaju detinjstvo. Stasali su novi mališani koji će uživati u pričama koje su nama pričali naši roditelji.

Osim već ranije objavljenih priča, prvi put u ovoj seriji naći će se još pet Diznijevih klasika koje ne smete propustiti – Zaleđeno kraljevstvo, U potrazi za Dori, Zvončica, Priča o igračkama i Pokahontas.

Sve ove, ali i mnoge druge priče, na svoj jedinstven način ispričao je Volt Dizni, legendarni vizionar, koji je svojim delima pomerio granice ljudske mašte. Dobro poznate likove pronaći ćete u jedinstvenoj kolekciji koju vam predstavljaju „Blic” i „Egmont”!

Za vas smo odabrali trideset originalnih, predivno ilustrovanih Diznijevih slikovnica, koje će vaša deca odmah zavoleti. Priče pre spavanja će tako postati još zanimljivije. Svaku od 30 slikovnica potražite petkom na kioscima!

Prva, Bambi, u prodaji je od 14. oktobra po promotivnoj ceni od 249 dinara, dok ćete ostale moći da kupite po ceni od samo 449 dinara.

Ukoliko na kioscima propustite deo kolekcije, pozovite 011/333-47-73 ili potražite informacije na sajtu www.nonstopshop.rs